KintsuTalks #4: Komplexa och besvärliga situationer

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KintsuTalks #4: Komplexa och besvärliga situationer

6 december, 2017 @ 17:30 - 19:30

KintsuTalks är Kintsukurois samtalskvällar som återkommer ungefär en gång per kvartal. Då berättar en person om ett arbetsområde, erfarenheter eller en teori med anknytning till psykologi och vi diskuterar sedan detta tillsammans, dricker ett glas vin ihop och delar våra tankar.

Inom alla organisationer och system uppstår emellanåt besvärliga och komplexa situationer. Kanske fungerar inte en arbetsgrupp effektivt, stämningen är negativ eller situationen konfliktfylld. Det är heller inte ovanligt att en individ får skulden för att situationen känns och är som den är. Hur kan man kartlägga och analysera detta och hur kan man arbeta med situationen och en arbetsgrupp för att bryta mönster, konflikter och negativ stämning?

Den 6 december kommer Ann-Catharine Lövstedt, leg psykolog, till KintsuTalks för att prata om detta. För att belysa en och annan besvärlig och komplex situation och hur denna har kartlagts, analyserats och arbetats med, kommer hon att använda exempel från sin långa erfarenhet som psykolog i skolor och förskolor.

Vi samlas kring 18.30, dricker ett glas vin, lyssnar på Ann-Catharines genomgång och fortsätter sedan diskussionen och samtalen tillsammans. Anmäl ditt deltagande på info@kintsukuroi.se eller i kontaktformuläret nedan.

 

Detaljer

Datum:
6 december, 2017
Tid:
17:30 - 19:30
Webbplats:
kintsukuroi.se

Plats

KintsuTalks
Kindstugatan 1, Vinden
STOCKHOLM, 11131

Arrangör

Karolina
E-post:
info@kintsukuroi.se
Webbplats:
www.kintsukuroi.se